La alimentación en el Colegio jesuita de Montesión de Palma de Mallorca: cultura, productos y pràcticas (1561-1715)

The present text evaluates food culture at the Jesuit College of Montesión in Palma de Mallorca, from its foundation in 1561 to the end of the Spanish War of Succession in 1715. It will do this by comparing this local case to the theories and ideals of Jesuit and Tridentine food culture. The article...

Ausführliche Beschreibung

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Bibliographische Detailangaben
1. VerfasserIn: Garí Pallicer, Miguel Gabriel (VerfasserIn)
Medienart: Elektronisch Aufsatz
Sprache:Spanisch
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Veröffentlicht: Institution of Catholic Studies [2020]
In: Archivum historicum Societatis Iesu
Jahr: 2020, Band: 89, Heft: 177, Seiten: 5-43
IxTheo Notationen:CB Christliche Existenz; Spiritualität
KAH Kirchengeschichte 1648-1913; Neuzeit
KBG Frankreich
KCA Orden; Mönchtum
KDB Katholische Kirche
weitere Schlagwörter:B Religion
B Food Habits
B Jesuits
B Archives
B Rodriguez, Alonso, 1578-1648