Anglia quaerens fidem - Walker, Leslie J. (Gregorianum, 1922)
Finis huius tractationis est originem variasque vicissitudines magnae illius partis anglicanae ecclesiae, quae Anglo-catholica dicitur, exponere, simulque spem, quae de ea concipitur, ostendere. Tractatio in duas partes dispescitur: quarum prima ordine historico maioris momenti facta exponit, altera vero, critica potius, puncta discutit in congressu Lambeth (anno 1920) proposita. Articulus, qui subsequitur, priorem partem, historicam, continet: alteram, criticam, articulus alius fasciculi continebit.