Todd LeVasseur, Pramod Parajuli, and Norman Wirzba (eds.), Religion and Sustainable Agriculture: World Spiritual Traditions and Food Ethics

Todd LeVasseur, Pramod Parajuli, and Norman Wirzba (eds.), Religion and Sustainable Agriculture: World Spiritual Traditions and Food Ethics (Lexington: University Press of Kentucky, 2016), 394pp., $50.00 (hardcover), ISBN: 978-0-8131-6797-8.

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Bibliographische Detailangaben
1. VerfasserIn: Nabhan, Gary Paul 1952- (VerfasserIn)
Medienart: Elektronisch Review
Sprache:Englisch
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Veröffentlicht: Equinox Publ. 2018
In: Journal for the study of religion, nature and culture
Jahr: 2018, Band: 12, Heft: 2, Seiten: 228-229
weitere Schlagwörter:B Book review
B Religion
B Food Ethics
B Agriculture
Online Zugang: Volltext (lizenzpflichtig)
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Beschreibung
Zusammenfassung:Todd LeVasseur, Pramod Parajuli, and Norman Wirzba (eds.), Religion and Sustainable Agriculture: World Spiritual Traditions and Food Ethics (Lexington: University Press of Kentucky, 2016), 394pp., $50.00 (hardcover), ISBN: 978-0-8131-6797-8.
ISSN:1749-4915
Enthält:Enthalten in: Journal for the study of religion, nature and culture
Persistent identifiers:DOI: 10.1558/jsrnc.34941