Gastrosophical turn: Essen zwischen Medizin und Öffentlichkeit

Saved in:  
Bibliographic Details
Contributors: Hoffstadt, Christian F. 1972- (Editor)
Format: Print Book
Language:German
English
Subito Delivery Service: Order now.
Check availability: HBZ Gateway
Fernleihe:Fernleihe für die Fachinformationsdienste
Published: Bochum Freiburg Projekt-Verlag 2009
In:Year: 2009
Volumes / Articles:Show volumes/articles.
Series/Journal:Aspekte der Medizinphilosophie 7
Standardized Subjects / Keyword chains:B Diet / Culture / History
B Eating and drinking customs
B Diet
Further subjects:B Collection of essays
B Food Habits History
B Food Social aspects
B Food Habits
B Food Philosophy
Online Access: Inhaltstext (Verlag)
Inhaltsverzeichnis (Verlag)

MARC

LEADER 00000cam a2200000 4500
001 611910373
003 DE-627
005 20240421012308.0
007 tu
008 091029s2009 gw ||||| 00| ||ger c
010 |a  2010451789 
020 |a 9783897332027  |9 978-3-89733-202-7 
022 |a 1610-1693 
024 3 |a 9783897332027 
035 |a (DE-627)611910373 
035 |a (DE-576)312283911 
035 |a (DE-599)BSZ312283911 
035 |a (OCoLC)503456342 
035 |a (OCoLC)503456342 
040 |a DE-627  |b ger  |c DE-627  |e rakwb 
041 |a ger  |a eng 
044 |c XA-DE 
050 0 |a GT2860 
082 0 |a 394.12  |q BSZ 
082 0 4 |a 390 
084 |a ZE 43000  |q DE-14/sred  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/155857:1552 
084 |a YT 2203  |q DE-14/sred  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/154164:12909 
084 |a XC 9000  |q DE-14/sred  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/152528:12905 
084 |a LC 17000  |q OBV  |2 rvk  |0 (DE-625)rvk/90626:772 
084 |a 44.02  |2 bkl 
245 1 0 |a Gastrosophical turn  |b Essen zwischen Medizin und Öffentlichkeit  |c Christian F. Hoffstadt ... (Hrsg.) 
264 1 |a Bochum  |a Freiburg  |b Projekt-Verl.  |c 2009 
300 |a 432 S.  |b Ill. 
336 |a Text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a ohne Hilfsmittel zu benutzen  |b n  |2 rdamedia 
338 |a Band  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Aspekte der Medizinphilosophie  |v 7 
546 |a Texte überw. dt., teilw. engl. 
583 1 |a Archivierung/Langzeitarchivierung gewährleistet  |f PEBW  |x XA-DE-BW  |2 pdager  |5 DE-31 
601 |a Medizin 
650 0 |a Food Habits  |x History 
650 0 |a Food  |x Social aspects 
650 0 |a Food  |x Philosophy 
650 2 |a Food Habits 
655 7 |a Aufsatzsammlung  |0 (DE-588)4143413-4  |0 (DE-627)105605727  |0 (DE-576)209726091  |2 gnd-content 
689 0 0 |d s  |0 (DE-588)4015332-0  |0 (DE-627)106337092  |0 (DE-576)208911359  |2 gnd  |a Ernährung 
689 0 1 |d s  |0 (DE-588)4125698-0  |0 (DE-627)104470348  |0 (DE-576)209578750  |2 gnd  |a Kultur 
689 0 2 |q z  |2 gnd  |a Geschichte 
689 0 |5 DE-101 
689 1 0 |d s  |0 (DE-588)4015556-0  |0 (DE-627)104509627  |0 (DE-576)208912363  |2 gnd  |a Ess- und Trinksitte 
689 1 |5 DE-101 
689 2 0 |d s  |0 (DE-588)4015332-0  |0 (DE-627)106337092  |0 (DE-576)208911359  |2 gnd  |a Ernährung 
689 2 |5 (DE-627) 
700 1 |e Hrsg.  |0 (DE-588)131880217  |0 (DE-627)515959928  |0 (DE-576)18924528X  |4 edt  |a Hoffstadt, Christian F.  |d 1972- 
856 4 2 |u http://d-nb.info/997399414/04  |m B:DE-101  |q application/pdf  |v 20130501  |x Verlag  |3 Inhaltsverzeichnis 
856 4 2 |u http://deposit.d-nb.de/cgi-bin/dokserv?id=3364392&prov=M&dok_var=1&dok_ext=htm  |m X: MVB  |q text/html  |v 20130501  |x Verlag  |3 Inhaltstext 
935 |i Blocktest 
936 r v |a ZE 43000  |b Allgemeines  |k Agrar- und Forstwissenschaft, Gartenbau, Ernährungs- und Haushaltswissenschaft  |k Ernährungswissenschaft  |k Ernährungsweise, Ernährungsgewohnheiten und -sitten (regionale Ausprägung)  |k Allgemeines  |0 (DE-627)1271769050  |0 (DE-625)rvk/155857:1552  |0 (DE-576)201769050 
936 r v |a YT 2203  |b Kompendien, Repetitorien, Leitfäden, Kurzdarstellungen, programmierter Unterricht  |k Medizin  |k Allgemeine Therapie  |k Ernährung und Diätetik  |k Lebensmittel, Ernährungswissenschaft  |k Lebensmittel, Ernährungswissenschaft  |k A. Formalschlüssel  |k Kompendien, Repetitorien, Leitfäden, Kurzdarstellungen, programmierter Unterricht  |0 (DE-627)1271479001  |0 (DE-625)rvk/154164:12909  |0 (DE-576)201479001 
936 r v |a XC 9000  |b Allgemeines  |k Medizin  |k Allgemeine Medizin, Krankenhauswesen, Krankenpflege  |k Populärmedizinisches Schrifttum  |k Allgemeines  |0 (DE-627)127156274X  |0 (DE-625)rvk/152528:12905  |0 (DE-576)20156274X 
936 r v |a LC 17000  |b Darstellung ohne geografischen Bezug  |k Sozial- und Kulturanthropologie. Empirische Kulturwissenschaft  |k Materielle Kultur und Wirtschaftsethnologie  |k Materielle Kultur und Konsum  |k Nahrung, Nahrungszubereitung, Ess- und Trinkgewohnheiten  |k Darstellung ohne geografischen Bezug  |0 (DE-627)1270707159  |0 (DE-625)rvk/90626:772  |0 (DE-576)200707159 
936 b k |a 44.02  |j Philosophie und Theorie der Medizin  |0 (DE-627)10640962X 
951 |a BO 
ACO |a 1 
ELC |b 1 
ITA |a 1  |t 1 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3248576766 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 611910373 
LOK |0 005 20101223142628 
LOK |0 008 101206||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21  |c DE-627  |d DE-21 
LOK |0 852   |a DE-21 
LOK |0 852 1  |c 51 A 109  |9 00 
LOK |0 938   |a 1012  |f 22 
LOK |0 000 xxxxxcx a22 zn 4500 
LOK |0 001 3248576839 
LOK |0 003 DE-627 
LOK |0 004 611910373 
LOK |0 005 20150630115955 
LOK |0 008 091026||||||||||||||||ger||||||| 
LOK |0 040   |a DE-21-121  |c DE-627  |d DE-21-121 
LOK |0 541   |e 2009/0332 
LOK |0 689   |a s  |a Ernährung 
LOK |0 689   |a s  |a Ethik 
LOK |0 689   |a s  |a Autonomie 
LOK |0 689   |a s  |a Kultur 
LOK |0 689   |a s  |a Religion 
LOK |0 689   |a s  |a Spiritualität 
LOK |0 689   |a s  |a Medien 
LOK |0 689   |a s  |a Darm 
LOK |0 689   |a s  |a Tabu 
LOK |0 689   |a s  |a Kunst 
LOK |0 852   |a DE-21-121 
LOK |0 852 1  |c phil J.2. 509  |m p  |9 00 
LOK |0 866   |x Bibdia: 50314 
LOK |0 935   |a k121  |a i121 
LOK |0 938   |k p 
ORI |a TA-MARC-ixtheob001.raw 
REF |a Kulturgeschichte 
REL |a 1 
SPR |a 1  |t IXT 
STA 0 0 |a Culture,Culture,Culture,Diet,Nutrition,Eating and drinking customs,Table manners,Food habits,History,History,History in art 
STB 0 0 |a Alimentation,Nutrition,Culture,Culture,Civilisation,Civilisation,Culture,Civilisation (motif),Civilisation,Histoire,Histoire,Histoire,Nourriture et boisson <us et coutumes>,Culture culinaire,Culture culinaire,Boissons 
STC 0 0 |a Costumbres de mesa,Cultura,Cultura,Historia,Historia,Historia,Nutrición,Alimentación,Alimentación 
STD 0 0 |a Alimentazione,Cultura,Cultura,Storia,Storia,Usanze a tavola 
STE 0 0 |a 历史,史,文化,饮食风俗,饮食传统,饮食习俗 
STF 0 0 |a 人類營養,文化,歷史,史,飲食風俗,飲食傳統,飲食習俗 
STG 0 0 |a Costumes de mesa,Cultura,Cultura,História,História,Nutrição,Alimentação,Alimentação 
STH 0 0 |a История (мотив),История,Культура (мотив),Культура,Обычаи еды и питья,Питание 
STI 0 0 |a Έθιμα φαγητού και ποτού,Διατροφή,Ιστορία (μοτίβο),Ιστορία,Πολιτισμός <μοτίβο>,Πολιτισμός,Κουλτούρα,Κουλτούρα (μοτίβο) 
SUB |a REL 
SYG 0 0 |a Nutrition,Ernährungsstatus,Ernährungszustand , Culture , History,Geschichtliche Epoche,Historical development,Historische Entwicklung,Landesgeschichte,Regionalgeschichte,Ortsgeschichte,Zeitgeschichte , Tischsitten,Tischsitte,Esskultur,Tischkultur,Ess- und Trinksitten,Esskultur,Tischsitte,Tischkultur,Ess- und Trinksitten , Nutrition,Ernährungsstatus,Ernährungszustand